Delia, proaspăta proprietară a unui penthouse de 3 mil. euro, vrea ajutor de stat

Solista Delia este printre cei 100 de cântăreți care au semnat o scrisoare deschisă Guvernului prin care solicită ca și artiștii să fie incluși în „schema de ajutor de stat” prin care anumite domenii sunt susținute financiar în timpul pandemiei. Delia tocmai și-a achiziționat un penthouse de 3 milioane euro, a anunțat recent publicația Profit.

În scrisoarea deschisă, destinată premierului Ludovic Orban, ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu și vicepremierului Raluca Turcan, artiștii cer să fie incluși în schema de ajutor de stat în sprijinul sectorului cultural.

„Am luat la cunoștință că Ministerul Culturii, cu sprijinul Guvernului României, a elaborat un proiect de schemă de ajutor de stat pentru a veni în sprijinul sectorului cultural, ale cărui activități au fost sistate pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2. Însă am constatat cu surprindere că artiștii nu sunt incluși în planul Guvernului. Citind cele cinci măsuri vizate în schema de ajutor de stat am observat ca acestea se adresează doar operatorilor culturali, organizatorilor de festivaluri și evenimente culturale, organizatorilor de evenimente muzicale și stand-up comedy, vânzătorilor de bilete, librarilor și editorilor, artiștii nefiind incluși în niciuna dintre aceste măsuri. Considerăm că existența sectorului cultural depinde nu doar de organizatorii de evenimente, ci mai ales de artiști. Vă rugăm să includeți în schema de ajutor de stat și această entitate ca beneficiar eligibil al sumelor destinate ajutorării sectorului cultural”, se arată în scrisoare.

Scrisoarea este semnată de Adda, Alb Negru, Alessia, Alexia, Ami, Amna, Anda Adam, Andreea Banica, Antonia, Alex Mladin, Bella Santiago, Bere Gratis, Bogdan Gridan, Bogdan Medvedi, Carla’s Dreams, Cargo, Cezar Guna, Compact, Connect-R, Cristina Vasiu, Dara, Datina, Debu, Delia, Delia Rus, Diana Brescan, Directia 5, DJ Project, Doddy, Edward Maya, Edward Sanda, Ellianne, EMMA, Etno, Fidas, Florin Ristei, Florian Rus, Friends, Gabriel Huiban, Gipsy Casual, Gloria & Balkan, Gran Error, Holograf, Hevito, Ho-ra, Horia Brenciu, Hvnds, Inna, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Iris – Nelu Dumitrescu, Ionica Morosanu, Jo, Jerry-Co, Kempes, Lavinia Goste, Lora, Loredana, Marius Zorila, Manuel Riva, Mark Stam, Matteo, Maximilian, Mellinna, Misha, Misha Miller, Mr. Vik, Narcotic Sound, Olivia Addams, Paula Seling, Puya, Ro-Mania, Roxana Nemes, Roxen, Ruby, Sasha Lopez, Shift, Sickotoy, Smiley, Sonny Flame, Spike, Sylvia by dj Rynno, Stefan Banica, Tavi Clonda, The Motans, Tobi Ibitoye, Trooper, Vama, Viky Red/ Pax, Voltaj, Vunk, wrs, 3 Sud Est, 6teen.

Profit a anunțat în urmă cu o lună că Delia Matache și șotul său, Razvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, in suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele doua turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește in nordul Bucureștiului.

Cei doi sunt investitori vechi alături de dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu si Andrei Diaconescu. Delia si Răzvan locuiesc într-un penthouse cumpărat în urmă cu 7 ani, cu circa un milion de euro, în One Floreasca Lake și investesc regulat în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord si priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este sa ne mutăm, dar nu pot să nu iau in calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties”, a declarat Răzvan Munteanu.

2 COMENTARII

  1. Ok! Exista o categorie care asteapta bani de la inceputul anului si nu se platesc. Este vorba de familiile care au adoptat copii si care ar fi trebuit sa primeasca echivalentul unui salariu minim pe economie pentru iesirea copilului din sistemul de protectie sociala . Statul nu vireaza sumele cuvenite dar imparte banii din buget la toata lumea… parca este o fundatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here