Dîncu, la ceremonia de la MApN: Mandatul meu va fi sub semnul continuităţii

  Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

  Premierul Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării, a declarat vineri, la ceremonia de preluare a conducerii ministerului de către Vasile Dîncu, că se desparte de instituţia care a fost a doua familie pentru el, transmite News.ro.

  Premierul a vorbit despre eforturile făcute în ceea ce priveşte învăţământul militar, dotarea Armatei cu echipamente şi tehnică militară şi pentru îndeplinirea standardelor care rezultă din statutul României de stat membru NATO.

  ”Domnule ministru, veţi prelua un minister ai cărui oameni aşteapă doar să le spuneţi ce misiune au”, i-a spus Ciucă, vizibil emoţionat, succesorului său la MApN, Vasile Dîncu. La rândul său, Dîncu l-a elogiat pe Ciucă, spunând că va prelua toate proiectele pe care le are MApN şi dând asigurări că va avea un mandat sub semnul continuităţii. El a precizat că va fi interesat de calitatea vieţii şi de modul de viaţă al oamenilor.

  ”Astăzi mă despart de instituţia care a fost a doua familie pentru mine”, a afirmat Ciucă la începutul discursului său.

  ”Domnule ministru, veţi prelua un minister ai cărui oameni aşteapă doar să le spuneţi ce misiune au”, i s-a adresat Ciucă, vizibil emoţionat, succesorului său Vasile Dîncu, subliniind cât de important este entuziasmul  oamenilor.

  Vasile Dîncu a dat asigurări că va fi cea mai bună interfaţă cu societatea civilă şi că va fi preocupat de calitatea vieţii oamenilor.

  Războiul lui Erdogan cu piețele ruinează economia turcă

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here