Alianța partidelor București 2020 (partidul lui Robert Negoiță) și Pro România (partidul lui Victor Ponta) l-a anunțat pe generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central, drept candidat la Primăria Capitalei. De asemenea, soția lui Viorel Cataramă, Adina Alberts, a fost anunțată candidatul alianței pentru Primăria Sectorului 1.

Victor Ponta și Robert Negoiță au prezentat miercuri candidații alianței lor pentru alegerile locale de la București.

Este, poate mai mult ca niciodată nevoie de cineva în București care să nu facă politică, o persoană care aproape un deceniu a condus unul din spitalele de marcă din România”, a declarat Victor Ponta.

Ioan Sîrbu a fost și şef al Direcţiei Medicale a Armatei. În 2016 acesta figura pe locul doi pe listele pentru Camera Deputaţilor la PNL Argeş.

*Cine este Adina Alberts

Adina Alberts, medic estetician de profesie, este soția omului de afaceri Viorel Cataramă. Aceasta a distribuit diferite mesaje pe Facebook prin care contesta purtarea obligatorie a măștii, îl lăuda pe președintele american Donald Trump pentru ideea de a injecta dezinfectant în sânge și acuza „instaurarea pentru totdeauna a unei noi ordini mondiale”.

Victor Ponta i-a oferit lui Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la OMS, să fie candidat Pro România la Primăria Capitalei.

Însă, profesorul Rafila a decis să nu candideze considerând că ar fi mai multă nevoie de expertiza sa în domeniul sănătății decât în administrația publică.

Alianța Pro București 2020 și-a prezentat candidații și la celelalte Sectoare din Capitală.

La Sectorul 2 va candida, la alegerile locale din septembrie, Florin Manea, care a lucrat cu Robert Negoiță.

La Sectorul 3, Robert Negoiță va candida pentru un nou mandat.

De asemenea, la Sectorul 4 va candida Gabriel Ispas, la Sectorul 5, Ștefan Pirpiliu, iar la Sectorul 6 va candida la alegerile locale Anca Bălășoiu.

1 COMENTARIU

  1. Apropo ba trogliditilor, dați interviul acordat de un medic chirurg din Brașov… să vedeți care e adevărul din spitalele groazei brașovene… situația e la fel în toată țara…acest interviu a fost dat la la TV Brașovul tau…!!! Un grup de medici din Brașov au făcut o sesizare către toate organele abilitate până la nivel de prim ministru și președinte privind dezastrul din sistemul medical românesc… să vedeți cum se moare în spitalele românești….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here