Primul bilanț al celei de-a doua ediții a Maratonului Vaccinării de la București

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Aproape 5.000 de persoane au fost vaccinate, până sâmbătă dimineaţă, la a doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti. Dintre acestea, peste 4.300 de persoane au făcut rapelul, iar 370 s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson, transmite News.ro.

Ediţia a doua a Maratonului Vaccinării Bucureşti este organizată de Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila” la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

Până sâmbătă, la ora 8.00, s-au vaccinat în total în ambele centre 4.962 de persoane, din care 4.326 de persoane au făcut rapelul. Alte 370 de persoane au fost vaccinate cu serul Johnson & Johnson.

Astfel, la centrul de vaccinare de la Sala Palatului au fost vaccinate cu Pfizer – BIONTech 2.765 de persoane şi cu Johnson & Johnson – 248 de persoane.

La centrul de vaccinare de la Biblioteca Naţională, s-au vaccinat cu Pfizer – BIONTech 1.827 de persoane şi cu Johnson & Johnson 122 de persoane.

La prima ediţie a Maratonului Vaccinării de la Bucureşti, desfăşurată în perioada 7-9 mai, au primit ser împotriva COVID-19 un număr de 20.360 de persoane.

Teoria provenienței de laborator a coronavirusului are tot mai multă tracțiune. Raportul OMS-China, o caraghioasă piesă de teatru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here