VIDEO | Piețele umede din Asia, la turație maximă, în ciuda pandemiei. Imagini PETA cu animale sălbatice și domestice vii sau măcelărite în stradă. Inclusiv lilieci

Sursa: Captură video

Un calup de filmări tulburătoare, postate pe Twitter săptămâna aceasta, arată că, în Asia, condițiile din „piețele umede” nu s-au schimbat, în ciuda pandemiei de coronavirus care a ucis aproape 310.000 de persoane în întreaga lume.

Imaginile, postate de PETA Asia, arată porci, broaște, anghile, maimuțe, iepuri și alte animale înghesuite în cuști și apoi sacrificate în condiții pe care organizația pentru drepturile animalelor le descrie drept „mizerabile”. Printre vietățile scoase astfel la vânzare se numără și lilieci.

Unele dintre animalele din cuști sunt ținute pe stradă, aproape de vehiculele parcate, notează și Fox News, care a preluat aceste imagini.

PETA Asia susține că imaginile au fost înregistrate în aprilie – pe piețele umede din China, Indonezia, Thailanda, Filipine, Vietnam și Cambodgia – când coronavirusul se extinse deja din China în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here