Thriller la Pitești: Un medic a fost reținut după ce a sechestrat şi agresat în cabinet două persoane pentru că nu s-au înţeles asupra onorariului

O femeie de 65 de ani din Piteşti a fost reţinută după ce ar fi exercitat fără drept profesia de medic şi, în luna iulie, ar fi sechestrat în cabinet o pacientă cu care nu s-a înţeles în privinţa onorariului şi pe o altă persoană care o însoţea.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal deschis pentru lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violenţe şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, şi au reţinut, joi, o femeie de 65 de ani, din Piteşti.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, cea în cauză nu s-ar fi înţeles cu pacienta în privinţa onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoţea, în sala de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic. Persoanele vătămate au reuşit să părăsească cabinetul, ca urmare a intervenţiei unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Argeş.

Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că femeia a exercitat profesia de medic, fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România. 

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 10 decembrie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au făcut o percheziţie la sediul clinicii, în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. 

Ulterior, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here